• 70' Goal Idir Ouali
  • Ruslan Malinovskiy Goal 50'
  • Joseph Aidoo Goal 68'
  • Leandro Trossard Goal 85'

VIDEO. Kortrijk en Genk houden het op een spectaculaire draw na sensationele tweede helft: Mboyo scoort tweemaal tegen ex-club

Jupiler Pro LeagueRacing Genk heeft kostbare punten verspeeld op het veld van Kortrijk. 3-3. Alle doelpunten vielen in een sensationele tweede helft, Mboyo scoorde twee keer tegen zijn ex-club. De Limburgers eindigden de match met tien na een tweede gele kaart voor Malinovskyi. Door het puntenverlies van de troepen van Clement is Club Brugge alleen leider, Genk volgt als naaste belager op twee punten. Kortrijk is dertiende.