



Time	Event	Type of event	Amount of time
10:30am	Track walk		30 mins
11:00am	Amateur riders meeting		15mins
11:30am	Open Intermediate	Practice	8 mins
11:40am	Open 65cc	Practice	8 mins
11:50am	Ladies 12+	Practice	8 mins
12:00pm	Open 85cc	Practice	8 mins
12:10pm	Open Junior	Practice	8 mins
12:20pm	Open 50cc	Practice	8 mins
12:30pm	Track maintenance		30mins
12:30pm	Pro Riders meeting		15mins
1:00pm	250 Group B (free practice)	Practice	10mins
1:15pm	250 Group A (free practice)	Practice	10 mins
1:30pm	450 Group A (free practice)	Practice	10 mins
1:45pm	450 Group B (free practice)	Practice	10 mins
2:00pm	Track maintenance		10mins
2:15pm	250 Group B (Timed qualifying)	Qualifying	10 mins
2:30pm	250 Group A (Timed qualifying)	Qualifying	10 mins
2:45pm	450 Group A (Timed qualifying)	Qualifying	10 mins
3:00pm	450 Group B (Timed qualifying)	Qualifying	10 mins
3:15pm	Track maintenance		10 mins
3:30pm	250 Group B (Timed qualifying)	Qualifying	10 mins
3:45pm	250 Group A (Timed qualifying)	Qualifying	10 mins
4:00pm	450 Group A (Timed qualifying)	Qualifying	10 mins
4:15pm	450 Group B (Timed qualifying)	Qualifying	10 mins
4:30pm	Open Intermediate	Heat Race	
4:40pm	Open 65cc	Heat Race	
4:50pm	Ladies 12+	Heat Race	
5:00pm	Open 85cc	Heat Race	
5:10pm	Open Junior	Heat Race	

Time	Event	Type of event	Amount of time
5:20pm	Open 50cc	Heat Race	5 mins
5:30pm	Track maintenance		Track closed until Show start

Time	Event	Amount of time
6:00pm	Rockstar Pit Party	45mins
7:00pm	Opening ceremonies	15mins
7:15pm	250 Heat race 1	8 laps
7:23pm	250 Heat race 2	8 laps
7:30pm	Open 50cc Main	
7:37pm	Open Junior Main	
7:45pm	Intermission	10mins
7:55pm	450 Heat race 1	8 laps
8:05pm	450 Heat race 2	8 laps
8:15pm	Open 85cc Main	
8:23pm	Ladies 12+ Main	
8:30pm	Intermission	10mins
8:40pm	250 LCQ	6 laps
8:45pm	Open 65cc Main	
8:52pm	450 LCQ	6 laps
8:59pm	Open Intermediate Main	
9:06pm	Intermission	10mins
9:16pm	250 Main event (w/sight lap)	12 laps
9:27pm	250 Podium	10mins
9:37pm	450 Main event (w/sight lap)	15 laps
9:50pm	450 Podium	10mins